Skip to content

Leuk dat je ook nieuwsgierig bent naar mij!

Ik ben Lisette Smit en ik ben in 2015 gestart met Eureka! Praktijk voor gewichtsbeheersing.
Lang heb ik niet geweten wat ik 'wilde worden als ik groot was', maar in mijn werk als gewichtsconsulente heb ik echt mijn roeping gevonden. Ik vind het geweldig om bij te kunnen dragen aan het afvaltraject van iedereen die hier komt. Afvallen is zoiets persoonlijks en voor zovelen zo lastig. Ik probeer daarom altijd te zoeken naar een oplossing die past.

Ik zie mezelf als erg betrokken bij mijn clienten en kan me goed inleven. Dat krijg ik altijd als feedback van mijn clienten.  Alhoewel ik zelf nooit overgewicht heb gehad, weet ik wel wat een strijd het kan zijn. Ik zie mijn eigen man al bijna 15 jaar tobben met zijn eetpatroon en gewicht; dit inspireerde mij om deze richting op te gaan. Daarnaast heb ik achter de bar en receptie gewerkt in verschillende sportscholen; ook daar heb ik veel mensen gesproken bij wie afvallen niet vanzelf ging. 

Zoals gezegd heb ik zelf nooit overgewicht gehad, maar door mijn zittend beroep en de klimmende leeftijd moet ook ik blijven opletten. Ik probeer gezond te eten en voldoende te bewegen, maar ook ik blijk maar een mens. De favoriete zondes, die wij bij Eureka! hanteren, zijn door mij bedacht, dus dat zegt al iets over hoe ik over eten denk 😉

Ik vind mijn werk dus erg leuk, maar ben ook graag met mijn gezin. Ik ben al 15 jaar gelukkig met Bram; eigenaar van een rioolbedrijf. We hebben een huis vol gezellige drukte, want we wonen met onze drie kinderen, een dochter van 21, een zoon van 18 en een zoon van 10 en de bijna 2 jarige zoon van onze dochter. Ik ben dus op mijn 44e ook al oma; erg leuk vind ik dat. Het kleine beetje vrije tijd die ik hiernaast overhoud steek ik graag in pianospelen, zingen, tennissen, wandelen en lezen.

Heb jij ook al van alles geprobeerd? Ben je steeds weer teruggevallen in je oude patroon en gewicht? Gun jezelf succes!

Ben jij benieuwd naar de ervaringen van anderen net als jij?

Ieder mens is uniek. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Wil je weten of de Eureka! Methode ook bij jou past?