Skip to content

Hoe werkt de Eureka!
methode?

Hoe werkt de Eureka! Methode?

Lukt het jou niet de kilo’s eraf te houden? Val jij iedere keer weer terug in oude gewoontes en kom jij daardoor iedere keer weer opnieuw aan? Lukt het jou niet om het vol te houden, krijg jij geen grip op jezelf, je eetpatroon en op je gewicht?  De aanpak van Eureka! is individueel en bovendien persoonlijk. Er is dus niet maar één oplossing die voor iedereen werkt..

We gaan samen met jou op zoek naar jouw valkuilen en de oplossingen. Omdat we werken aan een leefstijlverandering, die bij jou en jouw leven past. Met de focus op haalbaarheid en de lange termijn. Kortom: We zoeken naar jouw oplossing, die voor jou werkt, omdat die ervoor zorgt dat je de strijd van de weegschaal wint. Maar die er vooral voor gaat zorgen dat jij weet hoe je dit vast moet houden.

Tijdens het eerste gedeelte van de begeleiding ontvang je maatwerk-weekmenu’s, waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw leven. Bijvoorbeeld: Wat lust je wel en wat niet. Geen ingewikkelde recepten op momenten dat je weinig tijd hebt. Geen dieet, maar een andere manier van eten. Met andere woorden: JOUW nieuwe manier zodat die je voor altijd kan vasthouden. 

Uniek aan de Eureka! Methode is de mogelijkheid om twee favoriete zondes in te laten passen in deze weekmenu’s. Zoals chocolade, chips of de vaste patatavond. Dit maakt afvallen met de Eureka! Methode niet alleen haalbaar, maar ook zorgt dat ervoor dat je op de lange termijn om leert gaan met ‘zondigen’.

Wil je weten of onze unieke Methode ook bij jou past?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier