Skip to content

Hoi!

Ik ben Wolter!

Ik wist helemaal niet dat gezond eten zo makkelijk en zo lekker zou zijn!

Wolter had al van alles geprobeerd. Met de Eureka! Methode verloor hij 15 kilo in 3 maanden.

Hij schrok tijdens het intakegesprek van de getallen. Zijn gewicht was hoger dan verwacht en zijn vetpercentage lag veel te hoog.

“Mijn naam is Wolter. Ik ben 29 jaar jong. Ik ben getrouwd met Anja. Ik ben vader van twee dochters en ik ben twee jaar geleden volledig afgekeurd. Sinds die tijd zit ik thuis. In die tijd ben ik langzaam aan, steeds zwaarder geworden.

Ik besloot dat ik iets wilde gaan doen aan het terugdringen van mijn gewicht. Dat was de eerste stap. Maar hoe bereik je dat doel? Er staan op internet honderden diëten. De winkels liggen vol met producten die je helpen bij het afvallen. Ik had van alles geprobeerd, maar het gewicht wat ik verloor dat kwam er snel weer aan.


Uiteindelijk besloot ik dat ik professionele hulp wilde bij het afvallen, en ik koos voor Eureka, omdat ik de Eureka! gewichtsconsulte kende vanuit de periode dat zij werkzaam was bij de sportschool, waar ik sportte.

Tijdens het intakegesprek schrok ik van de getallen. Ik woog nog meer dan ik verwacht had. En mijn vetpercentage lag veel te hoog.

De Eureka! gewichtsconsulente stelde me op mijn gemak en overtuigde mij ervan dat het goed zou komen. Ze heeft me in de eerste tijd bewust gemaakt van mijn eetpatroon. Ik ontdekte dat eten voor mij bijna een synoniem was geworden voor gezelligheid.  Ongemerkt was ik gewend geraakt aan dat patroon.

 

" Ik was bang dat ik dan de hele dag alleen maar wortels mocht eten, maar dat viel alles mee."

"Ik begrijp nu veel beter hoe ik ervoor kan zorgen dat de kilo’s er ook af blijven."

Bij de Eureka! Methode horen persoonlijke weekmenu’s. Ik was bang dat ik dan de hele dag alleen maar wortels mocht eten, maar dat viel alles mee.  Iedere week stonden er zulke lekkere recepten op. Ik wist helemaal niet dat gezond eten zo makkelijk en zo lekker kon zijn. Samen met de gewichtsconsulente heb ik ook zelf een weekmenu leren maken.            

   
Bij de sportschool maakte ik een sportschema wat ik in overleg met de Eureka! gewichtsconsulente aan liet sluiten op mijn menu. En stapje voor stapje vlogen de kilo’s er af. Na drie maanden tijd woog ik 15 kg minder.


Ik geniet nog steeds van de lekkere recepten van Eureka! en ik geniet van het lekkere sporten. Ik heb nu veel meer energie gekregen. Ik begrijp nu veel beter hoe ik ervoor kan zorgen dat de kilo’s er ook af blijven.

Ik kan de Eureka Methode bij iedereen aanbevelen.”

Heb jij ook al van alles geprobeerd? Ben je steeds weer teruggevallen in je oude patroon en gewicht? Gun jezelf succes!

Wil je meer succesverhalen lezen om te kijken of de Eureka! Methode ook bij jou past?

Ieder mens is uniek. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Wil je weten of de Eureka! Methode ook bij jou past?