Skip to content

Hoi!

Wij zijn Ron en Antoinette!

Het kwartje is bij ons gevallen.

Ron startte eind 2015 zijn persoonlijk traject bij Eureka!. Zijn echtgenote Antoinette besloot aan te sluiten. Samen verloren zij ruim 50 kilo!

Ze kwamen bij Eureka! terecht doordat ze steeds minder leuke kleren konden vinden.

“In de loop der jaren was er altijd wel een kleine toename van het gewicht. Tot in het tweede deel van 2015. Toen werd het plots meer.

Hierdoor kreeg ik een slechtere conditie en schrok ik van mezelf in de spiegel. De laatste druppel was voor ons toch wel dat we steeds meer beperkt werden in het kopen van leuke kleren.

Toen dacht ik echt ‘hier moet ik iets aan gaan doen’.

Via mijn werk kwam ik in een bedrijfs-gezondheidsprogramma terecht. Hierbij werd aangeraden een combinatie te zoeken tussen sport en gezonde voeding.

Zo ben ik bij Eureka terecht gekomen.

In het verleden ben ik weleens bij een diëtiste geweest. Hier vond ik niet wat ik zocht en helaas was het resultaat dan ook dat ik snel weer terug was op mijn oude gewicht. Ik was dan ook op zoek naar iets wat bij mij zou passen.

 

"Tijdens het traject wordt er vooral gefocust op alles wat juist wel goed gaat."

"Voor ons gevoel hebben we echt een paar jaar teruggepakt."

Bij het eerste gesprek met de Eureka! gewichtsconsulente voelde ik mij al meteen op mijn plek. Ze gaf mij het gevoel dat ik niet bang hoefde te zijn voor het weegmoment. Zij wist iets los te maken, waardoor de knop in je hoofd om gaat en dan gaat het allemaal heel snel.

Tijdens het traject wordt er vooral gefocust op alles wat juist wel goed gaat.

Naast de positieve aanpak, maakt de Eureka! Methode het afvallen veel leuker. Je kan normaal blijven eten en houd je zondes. De Eureka! Methode is bijzonder omdat er elke week een menu voor je wordt samengesteld wat volledig op jou gericht is. Tijdens het traject krijg je ook hulp om uiteindelijk zelfstandig gezonde weekmenu’s te maken.

En bij moeilijke momenten of vragen, was het altijd mogelijk om even contact op te nemen via Whatsapp, mail of telefoon.

Het kwartje is bij ons gevallen. De Eureka! Methode is geen dieet, maar een verandering van je leven. Doordat er ook ruimte is voor ‘ongezonde’ dingen, met mate natuurlijk, is het prima vol te houden.

Het laatste zetje om dit vol te houden is toch wel dat het zo makkelijk te combineren is met je werk en sport en je past weer in leuke kleren.

Ook is het heel fijn om complimenten van je omgeving te krijgen dat je er zo goed uitziet.

Voor ons gevoel hebben we echt een paar jaar teruggepakt. Dit is niet iets voor korte duur, maar echt voor de lange termijn.

Ik wil dan ook iedereen Eureka! aanraden! “

Ron en Antoinette

Heb jij ook al van alles geprobeerd? Ben je steeds weer teruggevallen in je oude patroon en gewicht? Gun jezelf succes!

Wil je meer succesverhalen lezen om te kijken of de Eureka! Methode ook bij jou past?

Ieder mens is uniek. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Wil je weten of de Eureka! Methode ook bij jou past?