Skip to content

Hoi!

Ik ben Marion!

Stoppen met roken, de overgang en ook teveel en verkeerd eten hadden bij mij voor extra kilo's gezorgd

Marion startte samen met haar vriendin Karla, met een duo-begeleidingstraject bij Eureka!. Ze wilden allebei graag van de extra kilo's af en besloten hier samen mee aan de slag te gaan. Marion viel in 4 maanden 11 kilo af.

Verleden jaar ging ik voor de 1x naar Eureka samen met vriendin Karla. We hadden beiden wat kilo’s extra erbij gekregen na het stoppen met roken en de overgang….en natuurlijk te veel/verkeerd eten.

Ik had bij zuslief op verjaardag in Friesland een vriendin van haar gesproken. Zij was heel veel kilo’s afgevallen en had dit gedaan onder begeleiding van Eureka!.  De wijze waarop, zoals zij het vertelde, dat klonk goed en verantwoord. Toen mijn internist mij vervolgens ook nog vertelde dat vetweefsel heel veel invloed had op de artrose in de gewrichten wist ik dat de kilo’s teveel er vanaf moesten. Maar voor mij was het belangrijk om dit wel verantwoord te doen, dus naar Eureka!.

"Er zit zeker niet iemand met een belerend vingertje tegenover je."

"Door de hulp en gesprekken met de Eureka! gewichtsconsulente leer je zelf hoe die balans is opgebouwd en hoe je deze vast kan houden. "

Wat een geweldig traject. Ik hoefde zelf geen calorieën te tellen. Wekenlang werden verantwoorde menu’s voor me verzorgd met zeer lekkere en gevarieerde recepten. En ik hoefde zeker geen honger lijden! Even gereset naar een gezonde levensstijl!

En met resultaat; voor nu 11 kilo eraf en al geruime tijd stabiel op dit gewicht. Want stabiel op je gewicht blijven kan, ook nadat je weer wat meer calorieën mag. Zolang de balans er maar blijft.

Door de hulp en gesprekken met de Eureka! gewichtsconsulente leer je zelf hoe die balans is opgebouwd en hoe je deze vast kan houden. De gesprekken met de persoonlijke Eureka! consulente zijn zeer prettig, gezellig, soms ook diepgaand, want ook emoties doen mee.  Er zit zeker niet iemand tegenover je met een belerend vingertje.

Eureka….echt een aanrader!!

Heb jij ook al van alles geprobeerd? Ben je steeds weer teruggevallen in je oude patroon en gewicht? Gun jezelf succes!

Wil je meer succesverhalen lezen om te kijken of de Eureka! Methode ook bij jou past?

Ieder mens is uniek. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Wil je weten of de Eureka! Methode ook bij jou past?