Skip to content

Hoi!

Ik ben Marieke!

Op een gegeven moment komen de shakes je neus uit!

Marieke viel met de Eureka! Methode bijna 10 kilo af!

In de loop der jaren en 2 zwangerschappen verder zijn er toen toch wel weer wat kilootjes aangekomen. Tot ik op een gegeven moment bijna 78kg woog.

“Mijn ideale gewicht ligt tussen de 65 en de 68 kg. Toch woog ik dat niet altijd.

In 2003 heb ik ooit eens herbalife geprobeerd voor mijn bruiloft, ik moest toch een beetje strak in de trouwjurk he!

Natuurlijk werkt zo’n dieet, maar om nu te zeggen dat het lekker was! Op een gegeven moment komen de shakes je neus uit! Ik denk dat ik toen uiteindelijk  zo rond de 66kg woog.

In de loop der jaren en 2 zwangerschappen verder zijn er toen toch wel weer wat kilootjes aangekomen. Tot ik op een gegeven moment bijna 78kg woog. Op eigen kracht ben ik toen door ‘normaal’ te gaan eten zo’n 10 kg afgevallen.

Ik smeerde namelijk ’s morgens voor mijn kinderen een boterhammetje, maar at zelf tot een uurtje of 10 niks. Ik kreeg dan uiteraard trek en at 2 grote koeken bij mijn bakkie koffie. Toen ik wat normaler ging eten en wat meer bewegen, vlogen de kilo’s eraf.

In 2013 veranderde mijn leven nogal. Toen ik bij mijn huidige vriend introk en er ’s avonds weer wat vaker een chippie op tafel kwam, kwamen de kilo’s er ook langzaam weer aan.

Eind 2016 hoorde ik voor het eerst van Eureka!. Een collegaatje had goede ervaringen bij Eureka! Lekker eten en toch afvallen. Dat klonk goed!

Toch heeft het nog 2 jaar geduurd tot ik zelf de stap nam. Na het eerst nog een tijdje zelf geprobeerd te hebben en uiteindelijk toch nog wat kilo’s zwaarder te zijn geworden, was ik het zat. Ik wist dat ik kon afvallen, maar kon simpelweg de ‘knop’ niet vinden.

Op Facebook zag ik een melding over een informatieavond bij Eureka! en ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en me dezelfde avond nog ingeschreven.”

"Bij de Eureka! Consulente voelde ik mij meteen op mijn gemak"

"Ik realiseerde me tijdens het traject dat zondigen niet erg is; je kunt het gewoon de volgende dag weer oppakken"

Bij de Eureka! Consulente voelde ik mij meteen op mijn gemak; lief, vrolijk, vriendelijk en altijd positief. Die positieve insteek verraste mij. Zij begint het consult altijd met de vaste vraag: “Waar ben je tevreden over?” Terwijl ik dan dacht….. “euh… dit ging mis, dat ging mis, daar ging een koekje teveel in… etc.”

De Eureka! App is top, daarin houd ik per dag  bij wat ik eet en of ik nog wat meer koolhydraten, eiwitten, vetten mag of juist moet laten staan. Dit helpt mij om bewuste keuzes te blijven maken.

Door de huiswerkopdrachten ging ik in de loop van de tijd mijn valkuilen herkennen en zien wanneer en waarom het op bepaalde momenten goed of juist fout ging.

Ik realiseerde me tijdens het traject dat zondigen niet erg is; je kunt het gewoon de volgende dag weer oppakken.Van 1 dag ‘slecht’ eten kom je  geen kilo’s aan! Bewegen is belangrijk, maar je hoeft echt niet 4 keer in de week 10km. hard te lopen.

Ik ben inmiddels weer helemaal tevreden, ik ben in een half jaar van de 75 naar  66 kg gegaan en zit nu al een tijdje op een stabiel gewicht.

Verder voel ik me fitter en loop inmiddels wel 10km non-stop, maar dan eens in de 2/3 weken ofzo. Tussendoor loop ik wat kortere afstanden en skate ik af en toe. Maar het ‘moeten’ is er van af. Er is meer rust in mijzelf en in mijn eten.

Ik zou iedereen de Eureka! methode aanraden!”

Heb jij ook al van alles geprobeerd? Ben je steeds weer teruggevallen in je oude patroon en gewicht? Gun jezelf succes!

Wil je meer succesverhalen lezen om te kijken of de Eureka! Methode ook bij jou past?

Ieder mens is uniek. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Wil je weten of de Eureka! Methode ook bij jou past?