Skip to content

Hoi!

Ik ben Lydia!

Hoe ik mijn toekomst zie is nu ook veranderd voor mij.

Lydia viel in 8 maanden bijna 24 kg af. En is nu al ruim 4 maanden stabiel op gewicht. Ze ziet zichzelf niet meer terugvallen in haar oude gewoontes.

Zij wilde wel afvallen, maar had eigenlijk geen zin meer om nog een poging te wagen. Toch besloot ze met de Eureka! Methode aan de slag te gaan, omdat het precies was wat ze zocht.

“Ik had last van mijn knieën en zat niet lekker In mijn vel.
Ik heb eerdere pogingen gedaan om af te vallen, maar dat hield ik niet vol en kwam ik weer aan.
Ik vond het eigenlijk best slecht van mezelf, dat ik niet kon lijnen.

Ik wist dat ik moest gaan lijnen, maar had er geen zin meer in om een poging te wagen. 
Tot ik iemand sprak die aardig wat afgevallen was. Zij had dit gedaan bij Eureka!
Na een gesprek met haar en haar uitleg was ik eigenlijk meteen al zo enthousiast dat ik dacht: “dit is precies wat ik zoek”.

Het eerste contact/gesprek was erg ontspannen en ik besloot meteen eigenlijk dat ik bij Eureka! een traject ging volgen.
Tijdens mijn traject ben ik super begeleid. Ook als het afvallen niet ging zoals ik het wilde was er altijd wel iets positiefs waar ik me aan vast hield. De Eureka! consulente hielp me om te kijken naar wat er wél goed ging.

"De Eureka! Methode is anders dan andere diëten, omdat je gewoon alles mag eten."

"In de toekomst zie ik voor me dat ik lekker slank blijf en niet meer terug val in mijn oude gewoontes, waardoor ik zo dik werd."

Eureka! heeft ervoor gezorgd dat ik mijn levenswijze ben gaan veranderen en bewuster bezig ben wat ik wel of niet moet eten. 
Ik weeg af of het waard is om te eten. Ik mag iets extra’s, maar dan is het ook klaar.
Ik heb nu meer rem. Voordat ik Eureka! deed, kon ik goed dooreten. Was een broodkar op mijn werk in de zorg niet veilig.

De Eureka! Methode is anders dan andere diëten, omdat je gewoon alles mag eten. Ook wat je lekker vind om te snoepen. 
Voor mij maakte dit het makkelijk om het eetpatroon vast te houden.

Ik zou de Eureka! Methode iedereen aanraden als ze naar mij komen. Ik hoor geregeld : ‘Wat zie je er goed uit! Hoe heb je dat gedaan?’ Dan vertel ik het van Eureka! en maak ik graag een soort reclame.

Hoe ik mijn toekomst zie is nu ook veranderd voor mij. 
In de toekomst zie ik voor me dat ik lekker slank blijf en niet meer terug val in mijn oude gewoontes, waardoor ik zo dik werd. Misschien gaat mijn kledingkeuze ook wel veranderen; ik vind dat ik nu meer kan hebben. En ik loop wat zekerder door de sauna.”

Heb jij ook al van alles geprobeerd? Ben je steeds weer teruggevallen in je oude patroon en gewicht? Gun jezelf succes!

Wil je meer succesverhalen lezen om te kijken of de Eureka! Methode ook bij jou past?

Ieder mens is uniek. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Wil je weten of de Eureka! Methode ook bij jou past?