Skip to content

Hoi!

Ik ben Karla!

Ik voel me tien jaar jonger en kijk weer graag in de spiegel.

Karla volgde een duo-traject bij Eureka!, samen met haar vriendin Marion. Ze viel in 6 maanden 16 kilo af.

Karla stond begin 2018 bij Eureka! op de stoep, samen met haar vriendin Marion. Samen wilden ze graag aan de slag om hun gewicht onder controle te krijgen.

“Ik ben, begin februari 2018, samen met mijn vriendin Marion, de wereld van Eureka! binnen gestapt en heb tot op heden zeker geen spijt. Want alle verwachtingen zijn uit gekomen. Maar laat ik bij het begin beginnen;

Ik ben eigenlijk tot mijn 30e te mager geweest. Na de geboorte van mijn 2de kind is dat wel over gegaan. Ik ben toen naar de 60 kilo gegaan en dat vond ik prima. Rond mijn 52e ben ik gestopt met roken en ja, dat zet aan. Overgangetje erbij en zo dus nog 15 kilo zwaarder geworden.

Ik heb toen van alles geprobeerd; van shakies tot maaltijdrepen, maar niks hielp. Ook heb ik paleo gedaan. Daar viel ik wel sucses vol mee af, maar het vasthouden was erg moeilijk. Die levensstijl, dat was niets voor mij. Dus einde van het liedje, was ik weer terug bij af en woog uiteindelijk 79 kilo. Mijn vriendin Marion had precies het zelfde probleem. We staken dus de koppen bij elkaar. We moesten iets doen, maar wat????

Marion had een kennis, die haar vertelde over Eureka!. Zij was er heel blij mee en zo doende kwamen wij bij Eureka! terecht. En wat ben ik blij dat ik die stap gezet heb!

"Ik kan wel zeggen dat mijn leven helemaal veranderd is."

"Op gewicht blijven gaat ook verbazend goed. Voor mij niet meer én-én, maar óf-óf."

De eerste keer krijg je precies alles te horen; hoe, wat, waar en wegen en meten. Brrrr, we vonden het spannend. En dan na de tweede keer krijg je je weekmenu. Iedere dag precies zien wat je moet eten. Niet hoeven nadenken, maar doen. In het begin vond ik eigenlijk dat ik best veel moest eten. Dus nee honger had ik niet. Eigenlijk vind ik dat het allerfijnste; je krijgt ieder week je week menu aangepast op jouw verlangens en smaak. En ook nog eens geen honger op de koop toe.

Ik kan wel zeggen dat mijn leven helemaal veranderd is. Ik had eerst het idee dat ik dicht slibte en altijd moe was. Nu heb ik energie voor tien. Ik doe zoveel mogelijk met de fiets of lopen en hang niet meer op de bank. Ik voel me tien jaar jonger en kijk weer graag in de spiegel. Ik herken me zelf weer zoals ik was. Er is nu 16 kilo af en ik heb daar 6 maanden over gedaan. Op gewicht blijven gaat ook verbazend goed. Voor mij niet meer én-én, maar óf-óf. Weloverwogen nadenken wat stop ik naar binnen. Ook is mijn smaak totaal veranderd. Alles is veel lekkerder en ik eet bewuster.

Dit allemaal dankzij Eureka!. Voor mijn traject bij Eureka! waren ook mijn bloedwaarden niet goed. Mijn kalium was niet in orde, mijn leverwaarde was vervet, mijn cholesterol te hoog en ijzer te laag. Je raad het al; alles is nu weer oké. Dit was een mooi bijkomend voordeel van het afvallen en veranderde eetpatroon. En op een makkelijke en verantwoorde manier. DUS IK ZEG DOEN !!!!!!

De gewichtsconsulentes van Eureka! zijn hartstikke toffe en aardige mensen en je kan ze altijd bellen of appen. Ze staan altijd voor je klaar: TOP!”

Heb jij ook al van alles geprobeerd? Ben je steeds weer teruggevallen in je oude patroon en gewicht? Gun jezelf succes!

Wil je meer succesverhalen lezen om te kijken of de Eureka! Methode ook bij jou past?

Ieder mens is uniek. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Wil je weten of de Eureka! Methode ook bij jou past?