Skip to content

Hoi!

Ik ben Hanneke!

Ik dacht altijd goed en gezond bezig te zijn,toch kwam ik maar niet onder een bepaald gewicht.

Hanneke volgde een Eureka! groepscursus en viel in ruim 10 weken 9 kilo af.

Ze had er vooraf een hard hoofd in. Ze had al meerdere afvalpogingen gedaan, maar ze besloot toch deel te nemen aan de Eureka! Groepscursus.

“Vóór mijn afvalsucces onder begeleiding van Eureka! zat ik niet zo lekker in mijn vel als nu. Ik voelde mij niet véél te zwaar maar was het zat om wijde shirtjes te dragen om mijn buik te verhullen. En met foto’s terug zien schrok ik toch ook altijd wel een beetje…voelde mij daar niet prettig bij.

Ik heb meerdere pogingen gedaan om af te vallen maar nooit met blijvend effect. Puur omdat die diëten niet vol te houden waren en ik weer aankwam zodra ik stopte. 

Bij Eureka! leerde ik mijn valkuilen kennen en dit waren er meer dan ik mij bewust was. De Eureka! Methode bleek veel meer dan alleen maar voorgeschreven krijgen wat je wel en vooral niet mag eten. Je denk- en excuusgedrag word onder de loep genomen. Dit was ook echt leuk om te doen!

En mijn biertje die ik in het weekend graag drink werd gewoon in mijn week menu verwerkt , met als kers op de taart wat chips erbij!

De gewichtsconsulente van Eureka! was erg betrokken en echt gemotiveerd om mij te motiveren. Bij elke kilo minder riep ze net zo enthousiast als ik ” Yes gelukt!” . Het wekelijkse weeg moment was voor mij een goede stok achter de deur. Dat afvallen nu eindelijk wél gelukt is en voor mijn gevoel blijvend is, komt doordat ik veel over mijn eetgedrag heb geleerd.”

"Op een gegeven moment dacht ik dat die extra kilo's gewoon bij mij hoorden."

"De Eureka! Methode bleek veel meer dan alleen maar voorgeschreven krijgen wat je wel en vooral niet mag eten. Ik zit nu fit en slank in mijn vel en voel mij er héérlijk bij!"

“Ik dacht altijd goed en gezond bezig te zijn; sporten deed ik al regelmatig. Toch kwam ik maar niet onder een bepaald gewicht.

Op een gegeven moment dacht ik dat die extra kilo’s gewoon bij mij hoorden. Ik had tenslotte 2 kinderen gekregen, ik was boven de 30 jaar. Het zal daar wel door komen, dacht ik.

Net voor ik met de 10-weekse cursus begon dacht ik nog eigenwijs: “Moet nog maar zien of dit wat word…” 

Maar het werd wel wat! Een succes! Er bleek voor mij toch een oplossing te zijn!

Zonder moeilijk gedoe met eten; mijn gezin heeft totaal niet ‘geleden’  onder mijn afvalrace. Sterker nog;  we eten nog wekelijks lekkere recepten die we van Eureka! hebben mee gekregen. 

Ik zit nu fit en slank in mijn vel en voel mij er héérlijk bij!!

Ben nu ruim een half jaar op mijn streefgewicht en kan zonder schuldgevoel een patatje mayo eten, want heb mijn gewicht eindelijk onder controle!!”

 

Heb jij ook al van alles geprobeerd? Ben je steeds weer teruggevallen in je oude patroon en gewicht? Gun jezelf succes!

Wil je meer succesverhalen lezen om te kijken of de Eureka! Methode ook bij jou past?

Ieder mens is uniek. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Wil je weten of de Eureka! Methode ook bij jou past?