Skip to content

Hoi!

Ik ben Esther!

Na mijn zwangerschap was ik veel te zwaar...

Met de Eureka! Methode viel Esther in 5 maanden 21 kilo af!

Ik heb altijd al op moeten letten, dat ik niet in kilo's aankwam. Meerdere pogingen ondernomen, maar dit hielp altijd maar tijdelijk en daarna zaten de kilo’s er weer vrij snel aan.

 

Vlak voordat ik zwanger raakte van mijn jongste, was ik net begonnen met de Eureka! Methode. In overleg heb ik het afvaltraject tijdens mijn zwangerschap even losgelaten.

Na mijn zwangerschap was ik veel te zwaar en 4 weken na de bevalling nam ik weer contact op met Eureka! en werd de eerste afspraak gepland. 

 

Ik heb altijd al op moeten letten, dat ik niet in kilo’s aankwam. Meerdere pogingen ondernomen om de kilo’s eraf te krijgen; veel bekende diëten en manieren uitgeprobeerd om af te vallen. Dit hielp altijd maar tijdelijk en daarna zaten de kilo’s er weer vrij snel aan.

Toen mijn man wat zat te lezen over afvallen, kwam hij de Eureka! Methode tegen. Hij vertelde mij dit en ik vond het goed klinken. Ik werd enthousiast en plande een afspraak in.

 

Ik heb het vanaf het eerste moment als prettig ervaren. Gewoon alles mogen eten maar wel in de juiste porties.

Ook elke week een gebakje en mijn frietjes stonden gewoon in mijn weekmenu. Dat maakte het voor mij zoveel makkelijker om het vol te houden. De menu’s zijn ook heel prettig; je weet elke dag wat je kan eten. Dit werkt voor mij fantastisch.

 

"Tijdens de begeleiding door Eureka! heb ik echt een andere kijk op voeding gekregen."

"Eureka onderscheidt zich van anderen omdat het geen dieet is, maar een gezonde manier van leven . Dit kun je heel je leven vol houden."

Eureka heeft ervoor gezorgd dat ik zoveel ben afgevallen. Voordat ik zwanger raakte was ik in een kleine 3 maanden al 8 kilo kwijt. Na mijn zwangerschap zaten deze en een flink aantal extra kilo’s er uiteraard weer aan. Ik startte na mijn zwangerschap bij Eureka! met weer 17 kilo erbij.

Vijf maanden later ben ik 21 kilo afgevallen!

Tijdens de begeleiding door Eureka! heb ik echt een andere kijk op voeding gekregen. Hoe makkelijk neem je iets ongezonds, waar heel veel calorieën in zitten. Daar denk ik nu heel goed over na of het me dat wel waard is.

Ik loop 3x per week hard en 2 maal per week doe ik aan Crossfit. Dus als je dan ziet wat je ervoor moet doen om die calorieën van verkeerde keuzes eraf te sporten dan denk je wel een keer extra na.

Eureka onderscheidt zich van anderen omdat het geen dieet is, maar een gezonde manier van leven . Dit kun je heel je leven vol houden.
Ik raadt Eureka zeker aan anderen aan.
Ik vind het een fantastische methode en de Eureka! gewichtsconsulentes zijn toppers!

Ik kijk positief de toekomst in en ben zeker niet bang om terug te vallen. Ik blijf lekker mijn menu’s volgen en sporten, dan komt het zeker goed.

Heb jij ook al van alles geprobeerd? Ben je steeds weer teruggevallen in je oude patroon en gewicht? Gun jezelf succes!

Wil je meer succesverhalen lezen om te kijken of de Eureka! Methode ook bij jou past?

Ieder mens is uniek. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Wil je weten of de Eureka! Methode ook bij jou past?