Skip to content

Hoi!

Ik ben Caroline!

Overal viel ik vele kilo’s af, maar het is mij nog nooit gelukt om ze blijvend kwijt te raken.

Caroline viel tijdens haar Eureka! traject bijna 15 kilo af

Voordat ik bij Eureka! begon, was ik veel te zwaar. Dit was voor mij, behalve dat het ongezond is natuurlijk, erg vervelend omdat ik in de mode werk en veel kleding uit de winkel niet pastte.

“Voordat ik bij Eureka! begon, was ik veel te zwaar. Dit was voor mij, behalve dat het ongezond is natuurlijk, erg vervelend omdat ik in de mode werk en veel kleding uit de winkel niet pastte. Erg frustrerend bij het uitzoeken van de kledingsets bij elk nieuw seizoen. Verder was ik snel buiten adem en kreeg ik last van mijn gewrichten. Het werd tijd om er iets aan te doen!!!!!

 

Vóór de Eureka! methode heb ik verschillende diëten gevolgd; brood-dieet, soep- dieet, slankklup en de weight watchers. Overal viel ik vele kilo’s af, maar het is mij nog nooit gelukt om ze blijvend kwijt te raken. En daar doe je het toch uiteindelijk voor.

 

Via een advertentie op Facebook ben ik bij Eureka terecht gekomen. Mijn oog viel vooral op de ongedwongen sfeer, die er sprak uit de foto’s van de gewichtsconsulentes. Je krijgt bij hen niet het “schooljuffen” gevoel. Niet het idee dat je met de billen bloot moet.

 

Nog even heb ik erover nagedacht of ik genoeg motivatie zou kunnen opbrengen om nog 1 keer gewicht te verliezen (het was immers al vaker gelukt, maar nooit blijvend). Maar eigenlijk was ik al om. Ik had er vertrouwen in. De stoute schoenen aangetrokken en mij aangemeld voor een vrijblijvend informatiegesprek.

 

Na een reactie via de mail heb ik een afspraak gemaakt met één van de consulentes. Het informatiegesprek heb ik als zeer positief ervaren. Er wordt echt naar je geluisterd en uitgelegd dat het de bedoeling is dat je samen het doel bereikt. Vooral het samen naar oplossingen zoeken voor jouw persoonlijke valkuilen vond ik erg fijn. De hele methode wordt zeer duidelijk uitgelegd en dan kun je zelfs nog beslissen of je ervoor wilt gaan of niet. Ik had er zeer veel vertrouwen in dat het goed zou komen.

"Met de Eureka! methode leer je hoe je zelf je leefstijl kunt veranderen, zonder dat het al te veel moeite kost. Je kunt je “favorietjes” aangeven en die worden dan ingepast in je voedingsschema."

"Het is ook geen dieet, maar een change of life, waarbij er genoeg ruimte is om dingen te eten die jij lekker vindt."

Met de Eureka! methode leer je hoe je zelf je leefstijl kunt veranderen, zonder dat het al te veel moeite kost. Je kunt je “favorietjes” aangeven en die worden dan ingepast in je voedingsschema. Zo kun je toch blijven genieten. Vooral de volledige dagmenu’s in het begin hebben mij erg geholpen. Na verloop van tijd word je steeds meer losgelaten. Je gaat dan zelf je menu’s samenstellen. Je kunt echter altijd terugvallen op jouw consulente als het even niet lukt. Zooo Fijn!!!  Je leert ook van alles over voedingsstoffen en wat ze doen voor je lichaam. Interessant!! Omgaan met, voor jou, moeilijke situaties is ook een van de aandachtspunten. Dit vond ik vooral erg fijn. Dan is er natuurlijk nog de bekende “stok achter de deur”. Al moet ik zeggen dat er nooit belerend wordt gedaan als het even niet lukt. Op zo’n moment zoek je samen met je Eureka! Consulente naar een oplossing!

Waarom lukt het bij Eureka wel, waar het bij anderen niet lukte? Ik denk dat het ligt aan de persoonlijke “touch”. Je hebt de gesprekken 1 op 1 met jouw persoonlijke gewichtsconsulente. Zo heb je het idee dat je er niet alleen voor staat. Dat is ook niet zo; samen zoeken naar oplossingen, daar gaat het om. Het is ook geen dieet, maar een change of life, waarbij er genoeg ruimte is om dingen te eten die jij lekker vindt. Je eet dagelijks genoeg om de dag zonder hongergevoel door te komen. Echt super!

Tegen iedereen die graag wil afvallen, maar bij wie het tot nog toe nog niet gelukt is, zou ik willen zeggen: ga eens langs bij de meiden van Eureka!!! Als ik het kan, kun jij het ook. Ik ben al 4 maanden op gewicht en dat is echt niet zonder ups en downs gegaan, maar de motiverende woorden van mijn Eureka! consulente hebben mij er steeds weer doorheen getrokken. Ik had dit zelf nooit durven dromen.

De toekomst zie ik vol vertrouwen tegemoet. Ik ga nog 2 x in de maand naar mijn coach en dat blijf ik doen zo lang ik dat nodig vind. Als ik eraan toe ben, ga ik afbouwen. We zien wel wanneer. Toppers zijn het. Dank Eureka!, voor alles wat je voor me hebt gedaan!!!”

Heb jij ook al van alles geprobeerd? Ben je steeds weer teruggevallen in je oude patroon en gewicht? Gun jezelf succes!

Wil je meer succesverhalen lezen om te kijken of de Eureka! Methode ook bij jou past?

Ieder mens is uniek. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Wil je weten of de Eureka! Methode ook bij jou past?