Skip to content

Hoi!

Ik ben Carla!

"Ik was al een tijdje aan het tobben met mijn gewicht."

Met de Eureka! Methode, viel Carla in 6 maanden 15 kilo af!

"Kortgeleden ben ik 50 jaar geworden. Ik ben in augustus 2021 begonnen met “de Eureka! methode” en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad."

“Hoi ! Ik ben Carla, heb de liefste man en ben mama van 2 pubers. Kortgeleden ben ik 50 jaar geworden.
Ik ben in augustus 2021 begonnen met “de Eureka! methode” en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad.

Toen ik in de zomer van 2021 ruim 80 kilo op de weegschaal zag verschijnen was voor mij de maat vol. Zo kon het echt niet langer. Ik was al een tijdje aan het tobben met mijn gewicht. Verschillende dingen geprobeerd om af te vallen. Viel ook steeds wel een aantal kilo’s af maar die zaten er een tijdje later dan gewoon weer bij. En de extra corona kilo’s maakten het allemaal nog erger.
Ik kon mezelf niet meer normaal bekijken in de spiegel. Al mijn kleding zat (te) strak en ik walgde van mezelf. Nog 0 zelfvertrouwen en boos op mezelf. Hoe had ik het zover kunnen laten komen.

Dus tijd voor actie, er moest nu toch echt wat gaan gebeuren. Via een bekende was ik eerder al bekend geworden met Eureka!. Zij had me laten zien hoe het werkte en wat het precies allemaal inhield. Zij was er ook al heel veel kilo’s mee afgevallen. Ik had zelf al een paar keer op de website van Eureka! zitten spieken en dacht:  “Nu maak ik een afspraak.”
De 1e afspraak met de Eureka! gewichtsconsulente was heel leuk. Laagdrempelig en totaal géén verplichtingen. Alle tijd voor een duidelijke uitleg. En natuurlijk weet ik wel wat er gezond en niet gezond is, maar mijn vraag was meer: HOEVEEL mag ik nou eigenlijk eten op een dag?

Door middel van je streefgewicht kan dit makkelijk worden berekend. Na er even over nagedacht te hebben, besloot ik vrij snel om met Eureka! aan de slag te gaan. Na de zomervakantie ben ik gelijk begonnen.”

"Kom maar op met die zomer. Ik ben er helemaal klaar voor !"

"het voelt voor mij niet als diëten maar als een verandering van leefstijl"

“De duidelijke Foodapp met o.a. de menu’s én de app van Eureka! maken het allemaal héél erg makkelijk. Je kan alles opzoeken en berekenen. Je kan aangeven wat je niet wilt eten maar ook juist wat je wél graag wilt blijven eten. De regelmatige begeleiding in de praktijk is ook heel fijn. Je kan zelf je afspraken inplannen. En indien nodig kan je tussendoor ook contact opnemen met jouw eigen Eureka! consulente via de app voor vragen of een stukje motivatie.

Zoals ik al eerder zei het voelt voor mij niet als dieten maar als een verandering van leefstijl. Ik kon zelfs in de weekenden gewoon mijn glaasjes rosé blijven drinken. Ik maak sinds ik ben begonnen met Eureka! veel bewustere, gezondere keuzes. Pak nu fruit in plaats van koek en snoep. En omdat de kilo’s er al vrij snel afvlogen raakte ik alleen nog maar gemotiveerder. Ik hoefde er eigenlijk weinig moeite voor te doen.

Natuurlijk heb ik ook dingen moeten laten of minderen maar dat ging eigenlijk vanzelf. En ik ben het sporten weer lekker op gaan pakken. Ga nu zelfs elke dag op de fiets naar mijn werk. Mijn doel was toen ik ging starten met Eureka! om op mijn 50e verjaardag 65 kilo te wegen. En dat is me gelukt, ik ben in iets meer dan 6 maanden 15 kilo afgevallen. Zit weer super lekker in mijn vel, kan weer vol trots naar mezelf in de spiegel kijken en mijn zelfvertrouwen is weer helemaal terug.

Ik kan Eureka! echt iedereen aanraden. Ik kan met volle zekerheid zeggen dat ik het nooit meer zover laat komen. Kom maar op met die zomer. Ik ben er helemaal klaar voor ! Mijn lijf is weer bikini-proof.”

Heb jij ook al van alles geprobeerd? Ben je steeds weer teruggevallen in je oude patroon en gewicht? Gun jezelf succes!

Wil je meer succesverhalen lezen om te kijken of de Eureka! Methode ook bij jou past?

Ieder mens is uniek. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Wil je weten of de Eureka! Methode ook bij jou past?