Skip to content

Hoi!

Ik ben Anja!

Het komt voor dat mensen ons op straat niet meer herkennen

Anja viel tijdens haar traject bijna 20 kilo af (en haar man ook).

Anja had in de voorgaande jaren al het één en ander geprobeerd, maar nooit met het gewenste, blijvende resultaat. Haar echtgenoot stond erg sceptisch tegenover haar nieuwe poging

Ik ergerde me al geruime tijd aan mijn figuur en gewicht. Het werd voor mij eens tijd dat ik ook leuke kleding kon dragen en ook eens vóór de camera kon staan in plaats van altijd erachter. Voorgaande jaren had ik al het één en ander geprobeerd, maar nooit met het gewenste, blijvende resultaat.

Met het ingaan van de feestmaand december was het voor mij duidelijk en heb ik de eerste stap gezet. Via collega’s ben ik bij Eureka! terecht gekomen. Mijn echtgenoot was daar niet zo blij mee. Hij zag de bui al hangen en was bang dat er allerlei aparte gerechten op tafel terecht zouden komen. Hij had natuurlijk in de loop der jaren, tijdens eerdere pogingen, al de nodige ervaring opgedaan met de shakes en het koolhydraatvrij eten.

Ik ben in januari voor een informatiegesprek bij Eureka! geweest.Het klonk allemaal heel eenvoudig. Achteraf kan ik alleen maar zeggen dat het ook eenvoudig is!

Het is een kwestie van een knop bij jezelf omzetten en je afvragen wat je wel of niet kan eten/drinken. Je hebt drie hoofdmaaltijden per dag en daarbij nog driemaal een tussendoortje.

Mijn echtgenoot was ook vrij snel om. We aten ‘’normaal’’, alleen is het voor jezelf even aanpassen wat en wanneer je iets eet.

Het fijne van de Eureka! Methode is dat je ook nog je twee favoriete ‘’zondes’’ mag opgeven, dus een wijntje en toastje in het weekend kan gewoon. Ook een etentje of vakantie tussen door is geen probleem. Alles is goed in te passen en als je terugkomt, pak je de map er weer bij en na 2 a 3 dagen zijn de vakantie kilo’s er weer af.

Tijdens de wekelijkse consulten kwam ter sprake naar welk gewicht ik toe wilde werken. Ik had daarbij een gewicht in gedachte, waarop de Eureka! gewichtsconsulente al direct aan gaf dat dat mogelijk was om daar voor de zomer al te zijn.
Ik heb me ingeschreven voor het individuele traject, waarbij ik na afloop 18,3 kilo kwijt ben geraakt en gezakt ben in BMI en vetpercentage. Dit alles is dan ook zeer positief als je qua gezondheid in een risicogroep zit.

"Het werd voor mij eens tijd dat ik ook leuke kleding kon dragen en ook eens vóór de camera kon staan in plaats van altijd erachter."

"Het fijne van de Eureka! Methode is dat je ook nog je twee favoriete ‘’zondes’’ mag opgeven, dus een wijntje en toastje in het weekend kan gewoon."

Met de Eureka! gewichtsconsulente heb ik altijd fijne gesprekken gehad en zeer goede adviezen gekregen. Ook mijn smoesje van dat ik wisselende werktijden had, kon geen struikelblok meer zijn. De weekmenu’s werden goed aangepast aan de werktijden die ik had. Ook werd er rekening gehouden met gerechten die wij echt lekker vinden. Voor de variatie kwam het ook veel voor dat we ‘’nieuwe’’ gerechten en producten moesten proberen.

Nu worden we (ja ik kan ‘’we’’ zeggen, want manlief deed ook mee naar eigen energiebehoeften) regelmatig aangesproken door andere mensen dat we zo goed aan het afvallen zijn.

Ook komt het voor dat mensen je op straat niet meer herkennen door de transformatie die je bent ondergaan.

Wij zijn trots op elkaar dat wij er nu zo uitzien en we vallen zelfs nog steeds iets af door deze methode.

Het voelt ook geweldig dat ik nu een kledingwinkel in kan stappen waar ik normaal niet heen kon omdat mijn maat daar niet aanwezig was!

We kunnen iedereen de Eureka! Methode aanraden en dat doen we dan ook zeker!

 

Heb jij ook al van alles geprobeerd? Ben je steeds weer teruggevallen in je oude patroon en gewicht? Gun jezelf succes!

Wil je meer succesverhalen lezen om te kijken of de Eureka! Methode ook bij jou past?

Ieder mens is uniek. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Wil je weten of de Eureka! Methode ook bij jou past?