Skip to content

Ervaringen van onze tevreden clienten

Om een nog beter beeld te krijgen van wat de Eureka! Methode inhoudt, is het belangrijk om te weten hoe Eureka! Cliënten de begeleiding door Eureka! hebben beleefd. Zij delen graag hun ervaringen met jou.

 

Misschien kan Eureka! dit ook voor jou betekenen en ben jij straks ook één van onze tevreden clienten en deel jij ook jouw ervaringen met anderen.

Hieronder vindt u de ervaringen van Eureka! Cliënten, die hun blijdschap en hun succes met de aanpak van Eureka! met de wereld willen delen.

Hoor jij hier binnenkort ook bij?

“Ik ben nooit eerder te zwaar geweest en vond het vreselijk, dat ik door ouder worden en een vervroegde overgang zwaarder werd.”

“Voordat ik bij Eureka!, kwam had ik al van alles geprobeerd. Verschillende diëten en probeersels, maar elke keer viel ik weer terug in mijn oude eetpatroon.”

“Ik ga nu eindelijk gewoon om met eten; niet meer dat panische, van wat kan wel en wat kan niet.”

“Met de Eureka! Methode word je bij de hand genomen en samen zijn we een fantastische wandeling gaan maken naar een leven waarin ik weer geniet van eten en koken.”

“Ik was al een tijdje ongelukkig met hoe ik eruit zag. Maar de stap zetten om er echt iets aan te doen, durfde ik niet. “

“Zo paste mijn zomerkleding niet meer en met de herfst natuurlijk het zelfde probleem. Weer nieuwe kleding kopen. Ik bleef, beetje bij beetje, aankomen.”

“Ik was te zwaar, bang voor mijn gezondheid en mijn buik zat me in de weg. Kleding kopen was niet leuk.”

“Ik wist dat ik moest gaan lijnen, maar had er geen zin meer in om een poging te wagen.”

“Afgelopen najaar wilde ik graag een paar kilo afvallen en besloot weer wat meer op te letten. Helaas was het enige resultaat een flinke brok frustratie. Hoe kon het nou dat ik niet afviel?”

“Ik kan wel zeggen dat mijn leven helemaal veranderd is. Ik had eerst het idee dat ik dicht slibte en altijd moe was. Nu heb ik energie voor tien.”

“Het kwartje is bij ons gevallen. De Eureka! Methode is geen dieet, maar een verandering van je leven.”

“Op de vraag of ik Eureka! zou aanraden aan anderen zeg ik volmondig JA! Mensen die open staan voor blijvende verandering qua eten gaan hier wonderen meemaken.”

“Wat een geweldig traject. Ik hoefde zelf geen calorieën te tellen. Wekenlang werden verantwoorde menu’s voor me verzorgd met zeer lekkere en gevarieerde recepten.”

“Tegen iedereen die graag wil afvallen, maar bij wie het tot nog toe nog niet gelukt is, zou ik willen zeggen: ga eens langs bij de meiden van Eureka!!! Als ik het kan, kun jij het ook.”

“Na het eerst nog een tijdje zelf geprobeerd te hebben en uiteindelijk toch nog wat kilo’s zwaarder te zijn geworden, was ik het zat.”

Wil jij ook een Eureka! Succesverhaal worden? 

Trots op jezelf zijn en blij in de spiegel kijken?