Skip to content

Hoi!

Ik ben Siska!

Ik ben zó blij dat ik nu weer jurkjes kan dragen!

Siska had nog niet eerder een dieet gevolgd en was ook niet van plan om daar mee te beginnen. Daarom koos ze voor de Eureka! Methode en viel in ruim 3 maanden 10 kilo af. Nog eens 5 maanden later waren er nog eens bijna 10 kilo af.

"Ik vind het echt super makkelijk. Zeker dankzij de handvatten van de Eureka! Methode. Niet alleen heb je een menu en val je succesvol af; je stelt ook je eigen menu op een gegeven moment samen. En dankzij je huiswerk over voeding en het menselijk lichaam, weet je ook wáárom je welke keuzes je maakt. Je eet ook gewoon heerlijk. Zelfs chips en chocolade kan je eten."

“Ik ben nooit eerder te zwaar geweest en vond het vreselijk, dat ik door ouder worden en een vervroegde overgang zwaarder werd. De weegschaal gaf op een gegeven moment een gewicht aan, waarvan ik dacht; “Dit kan echt niet meer!”

Ik had uiteraard nog nooit een poging gedaan om af te vallen en wist dan ook niet meteen hoe ik het aan wilde pakken.  Ik kende een aantal mensen die met Eureka! bezig waren. Ik besloot daar informatie aan te vragen omdat die mensen erg positief waren over Eureka!. Vooral dat het geen ‘lijnen’ is, maar ‘normaal’ eten. Normaal eten; dat klonk voor mij goed. Met een gezin van 6, moet ik wel normaal kunnen eten en niet tig verschillende soorten eten op tafel.

Ik heb een berichtje gestuurd naar Eureka! gewichtsconsulente en een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend informatiegesprek. Het was een open en eerlijk gesprek. De Eureka! gewichtsconsulente legde alles heel duidelijk uit. Maar vooral ook dat je het zelf gaat doen en zij de juiste handvatten geeft.

Ik nam de beslissing om er voor te gaan. Toen het moment van wegen en meten kwam, was dat wel even een dingetje. Maar dankzij de open en ontspannen sfeer, hoefde ik mij nergens voor te schamen.

Met het ontvangen van het eerste weekmenu, was ik best benieuwd hoe het zou worden, aangezien ik best een zeur ben met eten. Ik had al wel een aantal dingen doorgegeven, die ik echt niet lekker vind. Het week menu was top! Geen moment heb ik gedacht: ‘wat een vreemde dingen’ of ‘bah dat lust ik niet’. 

 

"De weegschaal gaf op een gegeven moment een gewicht aan, waarvan ik dacht; "Dit kan echt niet meer!"

"De Eureka! gewichtsconsulente legde alles heel duidelijk uit. Maar vooral ook dat je het zelf gaat doen en zij de juiste handvatten geeft."

Ik vind het echt super makkelijk. Zeker dankzij de handvatten van de Eureka! Methode. Niet alleen heb je een menu en val je succesvol af; je stelt ook je eigen menu op een gegeven moment samen. En dankzij je huiswerk over voeding en het menselijk lichaam, weet je ook wáárom je welke keuzes je maakt. Je eet ook gewoon heerlijk. Zelfs chips en chocolade kan je eten. Je leert ook hoe je met uit eten gaan toch makkelijk de juiste keuzes kan maken.

Het is niet alleen maar met eten bezig zijn; Met de Eureka! Methode kijk je ook verder. Je leert hier ook meer over je zelf. Eureka! is super makkelijk. Afvallen zonder honger te hebben. En gewoon ook lekkere dingen kunnen eten. Ik ben heel blij dat ik bij Eureka! terecht ben gekomen; wou dat ik het eerder gedaan had. Want als je eenmaal weet hoe het zit, is het super makkelijk.

Voor de toekomst: nooit meer zo zwaar. Ben veel te blij dat ik nu weer jurkjes kan dragen!”

Eureka ervaringen siska2
Eureka ervaringen Siska 1

Heb jij ook al van alles geprobeerd? Ben je steeds weer teruggevallen in je oude patroon en gewicht? Gun jezelf succes!

Wil je meer succesverhalen lezen om te kijken of de Eureka! Methode ook bij jou past?

Ieder mens is uniek. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Wil je weten of de Eureka! Methode ook bij jou past?