Skip to content

Afvallen in Alphen aan den Rijn?
De oplossing ligt om de hoek!

Afvallen in Alphen aan den Rijn?

Eureka! Praktijk voor gewichtsbeheersing is gevestigd in Boskoop (gemeente Alphen aan den Rijn), op een klein kwartiertje rijden vanuit Alphen aan den Rijn. Oprichter en bedenker van de Eureka! Methode; Lisette Smit en haar collega’s Hanneke en Merel, ontvangen dagelijks clienten met een afval-wens vanuit heel Zuid-Holland en dus ook vanuit Alphen aan den Rijn.

Binnen de gemeente Alphen aan den Rijn is er geen praktijk om af te vallen zoals die van Eureka! Wat er zo bijzonder is aan de praktijk, het team en de inmiddels beroemde Eureka! Methode? 

Lisette Smit vertelt;

“Eureka! is er voor iedereen die wil afvallen, maar voor wie het tot nu toe nog niet is gelukt. Bij Eureka! draait het om een haalbare manier van gewichtsverlies, door middel van maatwerk. Doordat het draait om persoonlijke begeleiding en niet om standaard adviezen, is er voor iedereen een haalbare oplossing. Omdat; wat voor de één werkt, werkt mogelijk voor de ander juist helemaal niet.

Overgewicht en obesitas zijn intussen sterk groeiende problemen, waardoor in de toekomst veel ongemakken en ziekten kunnen ontstaan.  Intussen schieten snelle thuisbezorgers als paddestoelen uit de grond. Maar ook wordt je aan alle kanten belaagd met ongezonde voeding en verleid tot het kopen van ongezonde snelle snacks.

Vandaar dat wij met onze Methode willen bijdragen aan de oplossing voor dit probleem. Ten eerste door middel van ondersteuning bij de benodigde gedachten- en gedragsverandering en ten tweede door onze maatwerk weekmenu’s, met gewone producten uit de supermarkt. Dat houdt in dat je niet op een reep zit te kluiven, terwijl de rest van je familie lekker aan het eten is.” 

Geen Himalayazout of gletcherwater. Geen gemalen vitaminen in een pilletje, geen dure shakes en repen. Maar wat dan wél?

De bedenker van de Eureka! Methode vertelt verder; “Als je wilt afvallen in de regio Alphen aan den Rijn, kom je ongetwijfeld een keer terecht bij het gebruiken van hulpmiddelen, zoals shakes of pillen. Je koopt een prijzig wondermiddel en je hoeft je alleen maar aan het proces te houden dat je wordt voorgeschoteld. Omdat Eureka! praktijk er voor heeft gekozen zich te richten op de lange termijn, maken wij geen gebruik van shakes en repen. Met de achterliggende gedachten dat wondermiddelen van tijdelijke aard zijn, ten gevolge van het jojo-effect. Eureka! werkt met ‘gewoon eten’, met leren inpassen in tegenstelling tot alleen maar verbieden.

Daarbij leggen wij de focus op het stukje dat ’tussen de oren’ zit. Weet jij waarom je dat pak koekjes leeg eet?  Wanneer grijp jij eigenlijk naar de snoeptrommel? Is het emotie? Is het tijdgebrek? Of weet je het eigenlijk niet? We zoeken het samen met jou uit en daarnaast leren we je er mee omgaan.

In Alphen aan den Rijn helpen wij jou afvallen en grip te houden op je gewicht. Door anders te gaan denken en te gaan doen. Door samen op zoek te gaan naar jouw valkuilen en haalbare oplossingen. Totdat jij jouw Eureka! moment bereikt, waarbij je grip op je gewicht krijgt.

Wil je weten of onze unieke Methode ook bij jou past?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier en maak een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek met één van onze consulenten.