Makkelijk en snel klaar

Soms heb je maar weinig tijd. Een drukke dag. Allerlei verplichtingen.

Dan is het prettig om een makkelijke, lekkere én gezonde maaltijd op tafel te kunnen zetten.

 

Romige spaghetti met zalmreepjes

20 min

INGREDIENTEN 4 PERSONEN

 

  • 320 gr volkoren spaghetti
  • 2 courgettes
  • 250 g cherrytomaten (bakje)
  • 2 el olijfolieAfbeeldingsresultaat voor gerookte zalmreepjes
  • 250 g zalmreepjes
  • 250 ml light kookroom (flesje)
  • Peper

 

Bereidingswijze

 

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Halveer de courgette in de lengte en snijd de 2 helften in plakken.
  3. Halveer de cherrytomaten.
  4. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette 3 min.
  5. Voeg de tomaat en de zalm toe en bak 3 min. mee.
  6. Schenk de kookroom erbij en verwarm nog 3-4 min.
  7. Breng op smaak met peper.
  8. Meng de spaghetti erdoor en verwarm nog 1 min.
  9. Verdeel over diepe kommen.

 

Serveren met een lekkere frisse salade.Afbeeldingsresultaat voor rauwkost

 

Eet smakelijk!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *