Makkelijk en snel afvallen!

Afvallen.
Een hekel onderwerp.
Een enorme markt voor iedereen die zich op het pad van kilo’s verliezen begeeft.
Je hebt keuze uit stofwisselingskuren, detoxen, diëten, pillen, shakes enz..

detox afvallenMensen die langdurig tobben met hun gewicht zijn vaak op zoek naar dé oplossing. Ideaal voor iedereen die makkelijk geld wil verdienen.
Wanneer iemand al veel geprobeerd heeft, maar iedere x weer aankomt, is diegene ontvankelijk voor alle manieren, die zichzelf neerzetten als ‘makkelijk’, ‘gezond’ en ‘jojo-bestendig’.
Het is belangrijk dat je een afval-manier kiest, die bij je past. Maar het is evenzo belangrijk om je niet in de maling te laten nemen.

Het slechte nieuws is; Afvallen en op gewicht blijven is niet ‘makkelijk’.
Je kan jezelf en je eetpatroon niet in 9 of 21 dagen veranderen.

Je kan inderdaad wel veel kilo’s kwijt raken in 9 of 21 dagen.
Dat komt niet door druppels, shakes, vezelpoeders of andere supplementen. Dat komt doordat je zo goed als niks eet. Als je koolhydraten gaat uitbannen, val je direct veel af. 4 kg eraf in de 1e paar dagen is niet verrassend.
Waarom? Niet omdat koolhydraten slecht voor je zijn. Omdat koolhydraten vocht vasthouden. Eet ze niet en je weegt automatisch minder.

Je kan je inderdaad wel veel fitter en gezonder gaan voelen in 9 of 21 dagen. Je eet nl. niet zoveel ‘rotzooi’ meer als voorheen; daar wordt je lijf blij van. Je bent bezig met jezelf en je gezondheid; daar wordt je hoofd blij van.

Je lichaam ‘reinigen’ is niet nodig. Je lever, nieren en andere organen doen de hele dag niet anders.
Twee dagen jezelf volstoppen met vetrijke producten doet niks met je vetverbranding.
Zo min mogelijk eten en aanvullen met supplementen lijkt een makkelijke manier om kilo’s te verliezen, maar de enige verliezer hier is op de lange termijn meestal je portemonnee.afvallen met de Eureka! Methode

Afvallen is een kwestie van tijd, energie erin steken en gezond verstand. Misschien niet leuk om te horen, maar wel waar.
Jij moet veranderen om je eetpatroon te kunnen veranderen.
Negen van de tien mensen weten wel waarom ze te zwaar zijn, waar het misgaat en waarom ze niet afvallen.
Het lukt alleen niet om dat op de lange termijn te veranderen. Diëten en kuren lukt vaak wel. Zelfdiscipline is het probleem niet. Als je kan diëten, heb je zelfdiscipline. Je leert er alleen niets van over hoe jij op gewicht kunt blijven. Je valt weer terug in je oude patroon en de kilo’s zitten er zo weer aan.

Je hoeft niet maandelijks extra kosten te maken om ‘slank’ en ‘gezond’ te blijven. Je hoeft geen ‘producten’ aan te schaffen.
Wat je nodig hebt is gezond verstand, zelfkennis wat betreft je valkuilen, voldoende algemene basiskennis van voeding en voedingsstoffen en de wil en energie om iets aan jezelf te veranderen.

Jij bent de oplossing. Want jij moet het uiteindelijk doen. Niet 9 of 21 dagen. Maar de rest van je leven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *