“Met de Eureka! Methode leer je zoveel over voeding en hoe ermee om te gaan!”

Mirjan (43) ging in mei 2015 met de Eureka! Methode aan de slag. Zij viel 12 kilo en 2 kledingmaten af.

Na ruim een jaar zijn de kilo’s er nog steeds af!

Lees Mirjans ervaring met de Eureka! Methode:

Zij verloor”Ik koos voor de Eureka!-methode in  mei 2015. Ik was te zwaar, bang voor mijn gezondheid en mijn buik zat me in de weg. Kleding kopen was niet leuk. Kortom ik wilde lekkerder in mijn vel zitten.

Ik had al eerder geprobeerd af te vallen met pillen of afslankthee, maar ik hield dit nooit lang vol.
Ik had een stok achter de deur nodig! En die vond ik in de wekelijkse weegmomenten van Eureka!

Bij het eerste gesprek voelde ik me gewaardeerd en de gewichtsconsulente was heel open en eerlijk tegen mij. Daardoor had ik het gevoel alles met haar te kunnen bespreken.

Het was zo fijn om de weekmenu’s helemaal uitgeschreven te krijgen. Ik kon me daar goed aan houden, mede omdat er best vaak tussendoortjes op staan, waardoor ik geen honger had. Mijn ‘zondes’ waren een stukje pure chocolade en om de week op zondag patat. Dat kon dus gewoon! Zo leer je ook hoe je dat dus toch in je eetpatroon kunt inbouwen. Want naarmate de weken vorderen leer je zelf je weekmenu’s te maken!

Ik kreeg informatie over de spijsvertering, koolhydraten, eiwitten, vitamines, vezels en het belang van bewegen! Ik sport nu 3 keer in de week. En ik merk dat ik me daarbij heel goed voel en dat dat mij helpt om zo goed op gewicht te blijven.

In september 2015 was mijn laatste consult. Ik was 12 kilo afgevallen! En 9 centimeter van mijn middelomtrek kwijt. Dat zijn 2 broekmaten kleiner! Wat voelt dat heerlijk!

Nu (een jaar later) ontving ik opeens een email van Eureka! met de vraag hoe het met me ging. En of ik nog behoefte had aan een cadeauconsult. Dat vond ik best fijn, want mijn 2 zomervakantiekilo’s waren er nog niet af. Na 2 weegmomenten was ik die gelukkig weer kwijt! Maar die nazorg is wel super fijn en, ik denk, ook erg belangrijk.

Ik vind de Eureka!-methode geweldig. Je leert zoveel over voeding en hoe ermee om te gaan. Ik kan het iedereen aanraden!”